×
valuta kombëtare, 2012
Moska po punon në mënyrë të zellshme e qëllimsynuese për t’u shndërruar në një qendër financiare botërore dhe ajo po ia arrin qëllimit.
Kurset e valutave po luhaten fort, spekulantët po investojnë në ar, në produkte ushqimore, minerale, lëndët e para, ndërsa ekonomistët arësyetojnë: a do të mbahet vallë euro në këmbë dhe a do të mundet bota t’ia dalë punës mbanë pa dollarin e gjithëpushtetshëm? Cilat do të jenë valutat e të ardhmes?
Presidenti i Bjellorusisë Aleksandër Llukashenko, gjatë takimit të tij me Kreun e Republikës ruse të Bashkirisë Rustem Khamitov, deklaroi se nuk e cilëson ndonjë fatkeqësi faktin që rubla ruse nuk ka hyrë ende si njësi monetare llogarish në Bjellorusi.
Banka Qendrore e Irakut njoftoi se rezervat valutore të vendit u zvogëluan me 10 miliardë dollarë që prej nëntorit të vitit të kaluar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31