×
Kina, 12 qershor 2013
Kolazhi me imazhet e Winnie-the-Pooh dhe mikut të tij Tigger, i cili u shfaq në bloget kineze
Radiokompania “Zëri i Rusisë” arriti të kontaktojë me një politikane me
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
4
8
9
15
16
18
19
21
22
23
28
29
30