×
Kina, 23 prill 2013
Ministria e Jashtme indiane protestoi kundër vendosjes së postit të ushtrisë kineze në territorin e diskutueshëm në Himalaje dhe kërkoi kthimin e menjëhershëm të ushtarëve kinezë në vendin e tyre të përhershëm të dislokimit.
Në prill rritja e prodhimit industrial në Kinë u ngadalësua, njofton banka HSBC. Arsyen
Kryeministri japonez Shinzo Abe deklaroi se Japonia do të përdorë forcën nëse kinezët do të zbarkojnë në ishujt Senkaku.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
5
6
7
8
13
14
18
19
20
21
27
28