×
Kina, 1 qershor 2012
Kina dhe Japonia kanë filluar tregtinë e drejtpërdrejtë të valutave pa përdorimin e dollarit. Për më tepër korrodori në të cilin juan dhe yen do të tregtohen është më i gjerë se sa ai i çiftit juan-dollar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
7
8
9
10
12
13
14
16
17
20
21
22
23
24
26
27
30