×
Kina, 7 mars 2012
Kina ka vendosur të kthejë në vend të gjithë punëtorët dhe specialistët e vet,  të cilët punojnë aktualisht në Siri.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
4
5
8
9
10
12
13
14
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31