×
Kina, Mars 2012
Koreja e Veriut arriti të intrigojë samitin për sigurinë bërthamore, që
Deklarata e Kreut të Këshillit të Shtetit të Republikës Popullore të Kinës (RPK) Ven Czjabao, se në Kinë nevojiten transformime politike, u bë sensacion botëror.
SHBA-të bënë ankimin e radhës ndaj Kinës në Organizatën Botërore të Tregtisë (OBT). Këtë herë, për rreptësimin e kuotave të metaleve të rralla destinuar për eksport.
Kina planifikon në pesë vitet e afërta të lëshojë 100 raketa
Kina ka vendosur të kthejë në vend të gjithë punëtorët dhe specialistët e vet,  të cilët punojnë aktualisht në Siri.
Kina është e gatshme për të zhvilluar marrëdhënie të gjithanshme me Rusinë dhe për forcimin e bashkëpunimit në të gjitha fushat me të, deklaroi Ministri i Jashtëm kinez Yang Jiechi.
Gazsjellësi “Altai” me itinerar nga Rusia për në Kinë ë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
3
4
5
8
9
10
12
13
14
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31