×
Kina, 4 janar 2012
Të ardhurat e lokaleve të lojërave të fatit në qytetin kinez Makau (Macau)
Rusia dhe Kina nuk e miratojnë aspak rreptësimin e sanksioneve kundër Iranit. “Kina
Ndërmarrja Federale Shtetërore Unitare “Rosoboronexport” informoi autoritetet e Rusisë se pala ukrainase
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
31