×
Europa, 3 prill 2013
Në Europë ka shpërthyer një skandal i ri me produktet e cilësisë së dobët. Kësaj radhe policia dhe organet e inspektimit sanitar janë përqendruar tek peshku.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
26
27
28
29
30