×
Europa, Nëntor 2012
Sberbank (Banka e Kursimeve) e Rusisë në sfondin e krizës në zonën
Një nga kompanitë më të mëdha ruse të naftës, Shoq
Moldavia, Serbia, Mali i Zi dhe një sërë vendesh të tjera iu bashkuan sanksioneve të gazit dhe atyre bankare të vendosura kundër Iranit nga Bashkimi Europian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
29
30