×
Europa, Shkurt 2012
Fjalë bëhet për çmimet e kontratave afatgjata, në lidhje me kushtet e të cilave “Gazprom” i bëri disa lëshime një sërë kompanive evropiane. Ndër to janë kompania franceze GDF Suez, kompania gjermane Wingas, ajo sllovake SPP dhe turke Botas.
Themis-a evropiane po vazhdon të demonstrojë humanizëm ndaj njerëzve fajtorë për krime të rënda të orientimit terrorist. Në Britaninë e Madhe u lirua nga burgu “ambasadori” i “Al-Qaeda” në Evropë Abu Qatada.
Irani dhe udhëheqësit e organizatës terroriste “Al-Qaeda” kanë krijuar “marrëdhënie pune” midis tyre për organizimin dhe realizimin e sulmeve terroriste në Perëndim.
Që nga dita e sotme Rusia vendos kufizime të përkohshme për importimin e kafshëve (bagëtisë) nga disa vende evropiane. Kjo masë është e lidhur me përhapjen e virusit Schmallenberg në këto shtete.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29