×
Europa, 12 gusht 2011
Raundi i radhës i konsultimeve me SHBA në lidhje me problemin e vendosjes së sistemit
Pasi përjetuan tronditjet e javës së kaluar, bursat po fillojnë të dalin tani në “zonën e gjelbër”. Arritjen e këtij rezultati e stimuluan për to ngjarjet e fundit në Evropë dhe në SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31