×
arma bërthamore, Tetor 2013

Amerikanët nuk kanë ndërmend të krijojnë një botë pa armë bërthamore, për të cilën ka folur Barack Obama, deklaroi në transmetim të drejtpërdrejtë në On Air-in e "Zërit të Rusisë" Anëtari-korrespondent i Akademisë ruse të Shkencave të Natyrës, Kreu i grupit të këshilltarëve të Drejtorit të Institutit rus të Kërkimeve Strategjike, Vladimir Kozin.

Shpenzimet vjetore të Rusisë për kompleksin e armëve bërthamore gjatë 3 viteve të ardhshme planifikohen të rriten me më shumë se 1.5 herë.

Të hënën autoritetet e Koresë së Veriut deklaruan se do të japin një goditje parandaluese në rast të provokimeve ushtarake nga ana e Shteteve të Bashkuara dhe Koreja e Jugut.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
31