×
arma bërthamore, 5 mars 2013
Irani nuk lejoi Agjencinë Ndërkombëtare për Energjinë Atomike (ANEA) të
Përfundoi ripërtëritja e forcave strategjike bërthamore ruse dhe Rusia nuk është më e interesuar në lidhje me propozimet amerikane mbi reduktimin e armatimeve, deklaroi Kreu i administratës së Presidentit të Rusisë, Sergei Ivanov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
13
14
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31