×
KON, 30 maj 2013
Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, Jacques Rogge, vë në dukje ritmin e lartë të përgatitjes për Lojrat Olimpike Dimërore të vitit 2014 në Soçi dhe mendon se ato do të jenë "fantastike".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
31