×
shkolla, 2011
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i propozoi biznesmenëve të suksesshëm tu japin nx
Shkollat ruse në Letoni janë krenaria e republikës, deklaroi në intervistën e vet dhënë kanalit televiziv lokal PRO100TV Këshilltarja e Presidentit Elina Egle.
Policia finlandeze ngriti një çështje penale në bazë të nenit “diskriminim” kundër drejtorit dhe mësuesve të shkollës, ku mëson Anton Salonen, i ndarë nga e ëma, shtetase ruse Rimma Salonen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31