×
Turkmenistani, Janar 2012
Në Turkmenistan hyri në fuqi ligji mbi partitë politike, i cili u miratua nga parlamenti dhe u nënshkrua nga Presidenti Gurbangulli Berdimuhamedov më 10 janar.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31