×
Historia, 5 mars 2013
Koreja e Veriut deklaroi se do të anulojë marrëveshjen për armëpushim, të nënshkruar në fund të Luftës së Koresë, nëse SHBA-ja dhe Koreja e Jugut do të vazhdojnë stërvitjet e përbashkëta ushtarake.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
2
3
4
6
7
8
9
10
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31