×
Historia, Mars 2010
  31 mars. Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat e Frontit të 2-të Ukrainas me luftime të suksesshme vazhdonin të avanconin.
  30 mars. Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat e Frontit të 2-të Bjellorus sot morrën me sulm qytetin dhe kështjellën e Danzigut.
  29 mars. Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat e Frontit të 3-të Bjellorus sot përfunduan likuidimin e grupimit të Prusisë Lindore të forcave gjermane të rrethuar në pjesën veriperëndimore të Königsbergut.
  Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Botërore.
  Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Bot
  Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Botërore. 24 mars.
Kronika e Fitores. Kronika e ngjarjeve në frontet e Luftës së Dytë Botërore   23 mars Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS): Trupat vazhdonin ofensivën në drejtim të Danzigut.
  22 mars Bashkimi i Republikave Socialiste Sovjetike (BRSS) Në Gjermani, në drejtim të Danzigut, trupat sovjetike duke përballuar rezistencën këmbëngulëse të kundërshtarit me luftime të ashpra zunë disa pika banimi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2010
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2010
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
27
28