×
OKB, Tetor 2013

Autoritetet amerikane kanë siguruar Sekretariatin e OKB-së se shërbimet amerikane të zbulimit nuk monitorojnë dhe nuk do të kryejnë mbikëqyrjen e kanaleve të komunikimit të kësaj organizate botërore.

Asambleja e Përgjithshme e OKB-së votoi pro rezolutës për heqjen e sanksioneve amerikane kundër Kubës.

Norvegjia nuk ka ndërmend të shkatërrojë armët kimike siriane në territorin e saj, siç propozoi më parë OKB-ja, deklaroi Ministri i Jashtëm norvegjez Boerge Brende.

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Rusisë, Gennadi Gatillov, dhe Zëvendës/sekretari i Përgjithsëm i OKB-së për çështjet politike, Jeffrey Feltman, diskutuan në Moskë situatën në Siri.

Nga 1 tetori i vitit 2013 nis faza e parë e operacionit për asgjësimin e armëve kimike siriane.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29