×
OKB, 15 gusht 2013

Damasku ra dakord me kushtet e parashtruara atij nga OKB-ja për bashkëpunimin e domosdoshëm për hetimin dhe verifikimin e njoftimeve mbi përdorimin e armëve kimike në Siri.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
17
18
19
24
25
27
31