×
OKB, Qershor 2013
Një grup ekspertësh i OKB-së ndodhet në Turqi, ku synojnë të mbledhin dhe të shqyrtojnë informacionin në lidhje me përdorimin e armës kimike në Siri.
Ministria ruse e Situatave të Jashtëzakonshme dhe OKB-ja nënshkruan një marrëveshje për bashkëpunim në sferën humanitare në Shën Petersburg.
Ushtarakët somalezë dhe forcat paqeruajtëse të Bashkimit Afrikan rimorrën kontrollin ndaj zyrave të OKB-së në kryeqytetin e Somalisë, Mogadisho, të cilat sot u zaptuan nga militantët e grupit "Al-Shabab".
Sot një grup militantësh sulmoi kompleksin e ndërtesave në kryeqytetin e Somalisë
Numri i refugjatëve në botë ka arritur treguesin më të lartë n
Federata Botërore e Taekwondo i ka dorëzuar rripin e zi, çmimin më të lartë të artit marcial korean, Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së, Ban Ki-moon.
OKB, Ban Ki-moon, Taekwondo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
22
23
24
25
26
28
29
30