×
OKB, 5 mars 2013
Diplomatët që punojnë në OKB pohojnë se Kina dhe Shtetet e Bashkuara t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
27
30
31