×
OKB, Tetor 2012
Në kushtet e rritjes së paqëndrueshmërisë në vendet e Afrikës, Lindjes së Mesme dhe në rajonet e tjera, Organizata e Kombeve të Bashkuara feston sot 67-vjetorin që nga dita e themelimit të saj.
Persona të panjohur hapën zjarr mbi helikopterin rus “Mi-8” të kompanisë ajrore
Komisariati i Lartë i OKB-së për Çështjet e Refugjatëve ësht
Për herë të parë në botë të enjten më 11 tetor festohet Dita Ndërkombëtare e Vajzave e shpallur nga OKB, qëllimi i së cilës është të tërheqë vëmendjen ndaj diskriminimit.
Autoritetet siriane kanë hedhur poshtë thirrjen e Sekretarit të Përgjithshëm të
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon i ka kërkuar autoriteteve siriane në mënyrë të njëanshme të përfundojnë operacionet luftarake kundër grupeve të armatosura të kryengritësve.
Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqimit dhe Bujqësinë (FAO) njoftoi për një rishikim të të dhënave mbi numrin e njerëzve të uritur në botë, të paraqitura në raportin mbi sigurinë e ushqimit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31