×
OKB, Janar 2012
Komisari i Lartë i OKB-së për të drejtat e njeriut, Navi Pillaj dhe përfaqësuesi special i OKB-së në Libi, Jan Martin janë të shqetësuar nga veprimet e pasuesve të Moamar Kadafit.
Negociatat intensive dyditore nën patronazhin e OKB-së mbi të ardhmen e Qipros nuk sollën rezultate të prekshme. Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon deklaroi se mund të flitet vetëm për një përparim të kufizuar.
Përfaqësuesi i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Tajland
Autoritetet në ishujt Seishell hoqën dorë nga gjykimi i piratëve, që pushtuan anijen ushtarake daneze. Kjo shpjegohet kryesisht, me mungesën e dëshirës për të mos shpenzuar për mbajtjen e tyre nën arrest si dhe për shpenzimet e gjyqit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31