×
OKB, 12 gusht 2011
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon u bëri thirrje autoriteteve të Libisë dhe kryengritësve për dialog politik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29