×
OKB, 16 mars 2011
Sekretari i Përgjithshëm i OKB-së Ban Ki-moon, gjatë bisedës telefonike që zhvilloi me Kryeministrin e Japonisë Naoto Kan, e siguroi atë se OKB-ja do ti japë Japonisë gjithë ndihmën e domosdoshme për likuidimin e pasojave të tërmetit dhe cunamit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31