×
vandalizëm, 16 tetor 2012
Disa persona të panjohur përdhosën natën, në të gdhirë të 16 tetorit, varrin e Moshe Dayan. Njoftohet se në pllakën e varrit të ushtarakut izraelit dhe burrit të shquar të shtetit ishte shkruar "Ministri i dështimit.
Në Gjenevë është kryer një sulm ndaj ndërtesës së kishës ruse - Kisha e Lartësimit të Kryqit të Zotit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31