×
Kremlini, 2011
Pema kryesore e Vitit të Ri e vendit u instalua në Sheshin e Katedrales së Kremlinit
175 vjet më parë në Kremlinin e Moskës u vu në piedestal një nga simbolet kryesore dhe më të njohura të Rusisë - Car-Kambana.
175 vjet më parë në sheshin e Kremlinit të Moskës u vendos një monument unikal i artit rus të shkrirjes së metalit të shekullit të XVIII, Car-Kambana e famshme. Lartësia e saj është mbi 6 metra, pesha - rreth 200 ton.
Ekspozita “Thesari i familjes Mediçi” ("Tesoro dei Medici), në të cilën
Muzetë e Kremlinit të Moskës publikuan hollësi të reja që kanë të bëjnë me projektet më të mëdha të ekspozitave, të cilat do të hapen në Kremlin në vitin 2011.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31