×
Viti i Ri, Janar 2013
Të nderuar miq! Ne po e përcjellim tashmë në histori vitin 2012 duke i dhënë lamtumirën atij. Për vendin tonë ai ishte shumë i rëndësishëm. Unë do të doja t’ju falënderoja sinqerisht për mundin tuaj, për punën tuaj dhe rezultatet e saj, t’ju falënderoja nga zemra për besimin dhe mbështetjen që më dhatë.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31