×
Viti i Ri, 2011
Më shumë se 20.000 shpëtues dhe bashkëpunëtorë të organeve
Një mënyrë mjaft origjinale dhe të përshtatshme për zbukurimin e pemëve të Vitit të Ri në Siberi shpikën banorët e qytetit Barnaul.
Më shumë se 200 pazare për shitjen e bredhave natyralë u hapën
Pema kryesore e Vitit të Ri e vendit u instalua në Sheshin e Katedrales së Kremlinit
Moska po përgatitet në mënyrë mjaft aktive për të pritur
Pengjet e festave dhe a pati ndonjë dobi nga kotësia, rropatja e festave të fundvitit?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31