×
Viti i Ri, 31 dhjetor 2009
Katolikët rusë po e përfundojnë këtë vit me liturgji dhe mesha mirënjohjeje.
Viti i ri po marshon tashmë në gjithë Rusinë. Për shkak të
Urimet e Presidentit të Rusisë me rastin e Vitit të Ri. "Të nderuar qytetarë të Rusisë! Të dashur miq!
Dëshira e menduar në momentin kur akrepat e orës bashkohen në shifrë
Viti i Ri 2010 erdhi në Rusi. Të parët, sipas orës lokale t
Suksese grandioze u uroi për vitin që vjen Kryeministri Vladimir Putin qytetarëve rus
Natën e Vitit të Ri me rastin e mbajtjes së motit të mirë banorët e Amerikës Veriore dhe Jugore, Europës dhe Afrikës mund të shikojnë "Hënën e kaltër".
"Gjithmonë ne presim Vitin e Ri, sepse kjo pritje ka lidhje në se jo me ndonj
Rusët po përgatiten të festojnë Vitin e Ri. Tradicionalisht ata mblidhen në rrethin familiar dhe pasi dëgjojnë mesazhin televiziv të Presidentit, ngrejnë gotat me shampanjë, duke i uruar njëri tjetrit shëndet, lumturi dhe prosperitet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2009
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2009
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
27
29