×
nafta, Maj 2013
Këtë mëngjes Kreu i kompanisë Igor Seçin u takua në Tokio me Presidentin e korporatës japoneze Toshiaki Kitamura.
Kompania ruse "Rosneft" dhe ajo e Venezuelës “PDVSA” nënshkruan një marrëveshje për krijimin e një sipërmarrje të përbashkët për zhvillimin e vendburimit të madh të naftës në pellgun e lumit Orinoko.
Në tregjet ndërkombëtare po vazhdojnë të bien çmimet e naftës. Çmimi i fjuçersave (angl.
Një grup kongresmenësh amerikanë bënë thirrje për vendosjen e një embargoje globale ndaj furnizimeve të naftës nga Irani.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
25
26
27
28
30
31