×
nafta, Korrik 2011
Në Jemen, pas 5 muajve të trazirave anti-qeveritare që përfshinë mbarë vendin
Irani u bë tashmë me bursën e vet të naftës. Sot ajo filloi të punojë në regjim testimi. Kufizime përkatësisht listave të blerësve potencialë nuk parashikohen. Do të ndalohen vetëm ujditë me kompanitë izraelite.
Viti “i artë” për industrinë e gazit - ndërsa të till
Kryetari i qeverisë së Federatës Ruse ndodhet sot me një vizitë pune në Shën Petersburg.
Qeveria libiane filloi negociatat me kompanitë ruse dhe kineze të naftës për bashkëpunim në projektet e ENI italian, pas tërheqjes nga kjo kompani të stafit të vet nga vendi, njofton Agjencia Reuters me referim tek deklarata e një zyrtari libian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
1
2
3
4
5
6
9
10
12
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31