×
nafta, 2 mars 2011
Presidenti Dimitri Medvediev e quajti kompaninë franceze Total partner të rëndësishëm strategjik për Rusinë. Për këtë ai deklaroi në takimin në Kremlin me Kreun e gjigandit të naftës dhe gazit Christophe de Margerie.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31