×
nafta, Mars 2011
Kongresi i parë rus i naftës do të hapet në Moskë. Ai do
Ekonominë botërore e pret rënia (recession) e pashmangshme në qoftë se nafta do të kushtojë 150 $ për fuçi, paralajmërojnë analistët e Bankës investuese ameriakne Merrill Lynch.
Prodhimi 24 orësh i naftës në Libi u reduktua gati deri në 80
Rusia është e interesuar për çmime mesatare të lëndëve
Nxjerrja e naftës në Libi ra deri në 50% në lidhje me valë
Presidenti Dimitri Medvediev e quajti kompaninë franceze Total partner të rëndësishëm strategjik për Rusinë. Për këtë ai deklaroi në takimin në Kremlin me Kreun e gjigandit të naftës dhe gazit Christophe de Margerie.
Kompania amerikane e nxjerrjes së naftës Noble Energy siguroi lejen nga autoritetet e SHBA për rifillimin e punimeve të shpimit në Gjirin Meksikan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31