×
ushtria, 6 mars 2013
Të mërkurën, pas vdekjes së Presidentit Hugo Chavez, Komanda e Ushtrisë së Venezuelës i shprehu mbështetjen e vet Zv. Presidentit Nicolas Maduro. Nicolas Maduro deklaroi nëpërmjet televizionit kombëtar se gjithkund në vend janë dislokuar njësi ushtarake dhe policore.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
12
13
14
16
17
19
20
22
23
24
25
27
28
30
31