×
ushtria, 6 shkurt 2013
Shefi i Pentagonit, i cili është drejt largimit nga posti i tij, Leon Panetta dhe homologu i
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
14
15
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
28