×
ushtria, Dhjetor 2011
Si rezultat i reformimit të Forcave të Armatosura të Rusisë efektivi i tyre do t
Në vitin 2012 në Rusi do të fillojë ndërtimi i nëndet
Në Rusi hyri në shërbim luftarak një lloj i ri trupash - Forcat e Mbrojtjes Ajrore dhe Kozmike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31