×
armatime, 12 shtator 2013

SHB-ja ka filluar t'u dërgojë armë të lehta dhe municione trupave të opozitës siriane dy javë më parë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
7
8
13
14
15
16
19
20
21
22
26
28
29