×
armatime, 1 gusht 2013

Për Forcat Ajrore ruse të Desantit do të zhvillojnë një hibrid unikal të makinës luftarake dhe helikopterit gjuajtës.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
3
4
8
9
10
11
12
13
16
17
18
19
21
23
24
25
27
31