×
armatime, 26 qershor 2013
Rusia do të furnizojë me armë dhe pajisje ushtarake Kirgistanin duke filluar që nga tremujori
Koreja e Veriut "me dashje ka shkelur” kontratën e nënshkruar me një kompani
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
8
9
13
15
16
19
22
23
27
28
29
30