×
armatime, 8 maj 2013
Qeveria gjermane miratoi marrëveshjen për shitjen e 104 tankeve, 50 autoblindave dhe 10 makinave t
Armatimeve të Trupave ruse të mbrojtjes ajroro-kozmike mbi Moskë iu shtuan 6 radarë të
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
7
9
11
12
13
14
15
18
19
20
24
25
26
31