×
armatime, 23 prill 2013
Testimet e 12 modeleve të reja të armëve taktike të bazimit detar dhe ajror do të zhvillohen deri në vitin 2017, njoftoi Drejtori i Përgjithshëm i Korporatës "Armatimi raketor taktik" (russ. "Тактическое ракетное вооружение"), Boris Obnosov.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
5
6
7
11
13
14
16
20
21
22
25
26
27
28
29
30