×
armatime, 13 mars 2013
Në vitin 2014 Forcat e Armatosura të Rusisë do të blejnë tanke "T-72", "T-80"
Koreja e Veriut do të vazhdojë, si dhe më parë, të ndjekë nj
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
14
16
17
20
21
22
23
24
27
29
30
31