×
armatime, 26 nëntor 2012
Të martën përfaqësuesit e NATO-s dhe ushtrisë turke do të
Ushtarakët izraelitë njoftuan mbi testimin e suksesshëm të një sistemi të ri të mbrojtjes nga raketat.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
7
10
11
12
17
18
20
24
25