×
armatime, 3 maj 2012
Tanku i modernizuar rus  T-90MS pas dy vitesh do të zerë një vend të denjë në eksportin e armatimeve në Azinë Juglindore dhe atë Qendrore, parashikoi Këshilltari i Drejtorit të Përgjithshëm të "Rosoboronexport" Esen Topojev.
Siria ka importuar armë në vitin 2010 me një shumë prej 168 milionë $, thuhet në raportin e Organizatës së pavarur britanike të bamirësisë Oxfam.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
19
20
21
25
26
27
28
29
30
31