×
armatime, Janar 2012
Në vitin 2012 në Rusi do të krijohen dy raketa nga më të fundit
Rusia në dy vitet e ardhshme do t’i furnizojë Indonezisë 60 makina të
Irani ka filluar prodhimin e municioneve të drejtuara me lazer, që tashmë janë pagë
Senatori republikan, Riçard Lugar, i kërkoi shërbimit hulumtues të Kongresit që të përgatisë një Raport mbi marrëveshjet, para do kohe, mbi furnizimin e armëve nga Rusia për vendet anëtare të NATO-s.
Bashkimi i forcave raketore ruse Teikovo, të cilat janë dislokuar në rajonin Ivanovo, kët
Buxheti ushtarak i Ukrainës në vitin 2012 do të përbëjë 16.4 miliardë hryvnia (rreth 2 miliardë $) ose 1.1% të BPP së vendit.
Irani i konsideron krejtësisht të pabaza akuzat e paraqitura në adresë të tij nga ana e Francës për dërgimin e armëve në Siri. “Deklaratat e zyrtarëve francezë nuk janë aspak të vërteta.
Koncerni “Industria izraelite e aviacionit” përfundoi me “një nga vendet e Azisë” një kontratë për furnizimin e avionëve të papilotuar, raketave dhe sistemeve të tjera me shumë totale rreth 1.1 miliardë $, njofton Radio Izraeli.
Në vitin 2014 Flota Ushtarake Detare (FUD) e Rusisë do të pajiset me fregatën
Ndërmarrja Federale Shtetërore Unitare “Rosoboronexport” informoi autoritetet e Rusisë se pala ukrainase
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
27
28
29