×
armatime, 6 dhjetor 2011
Në qytetin malajzian Langkawi sot u hap ekspozita avia-kozmike dhe ushtarako-detare ndërkombëtare. Në
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
3
5
10
11
14
15
17
18
19
21
22
24
25
28
29
31