×
armatime, 1 korrik 2011
Raketa “Bulava” do të vihet në prodhim seri, deklaroi Ministri i Mbrojtjes i Federatës Ruse Anatoli Serdiukov. “Bulava” fluturoi.
Në Sallonin e V Ndërkombëtar Ushtarako-Detar që u hap në Shën Petersburg Korporata ruse “Armatimet taktike raketore” (МВМС-2011) demonstron kompleksin më të fundit, më modern “Paket” («Пакет») si dhe përpunime të tjera.
Modelet më të mira të luftanijeve dhe armatimeve ruse janë paraqitur në Sallonin e V Ndërkombëtar Ushtarako-Detar që u hap në Shën Petersburg (29 qershori-3 korrik).
Më tepër se 400 kompani nga e gjithë bota marrin pjesë në Sallonin e V Ndërkombëtar Ushtarako-Detar që u hap në Shën Petersburg.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31