×
armatime, Qershor 2011
Aeroplanmbajtësja e parë atomike ruse do të konstruktohet aty nga viti 2023. Për këtë njoftoi Kreu i Korporatës së bashkuar të ndërtimit të anijeve Roman Trocenko në Sallonin Ndërkombëtar Ushtarako-Detar në Shën Petersburg.
Rusia për herë të parë do të marrë pjesë në Ekspozitën Ndërkombëtare të armatimeve dhe teknikës ushtarake “BRIDEX-2011” në Brunei.
Më 28 qershor nga akuatori i Detit të Bardhë u realizua lëshimi i par
Në Shën Petersburg sot pritet të hapet Salloni i V Ndërkombëtar Ushtarako-Detar.
Nëndetësja atomike “Juri Dollgorukij” realizoi sot në ujërat e Detit
Lëshimi i parë detar provë për këtë vit i raket
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27